loading
close
SON DAKİKALAR

Terim'e eleştiri yağmuru

Terim'e eleştiri yağmuru
Tarih: 11.02.2012 - 19:32
Kategori: Spor

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında berabere kalmasının ardından ligde Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde kalması sarı kırmızılı yöneticileri endişelendirmeye başladı

Beşiktaş maçı sonrası sarı kırmızılı yönetimin bir değil birçok ismi isyan noktasına gelmiş durumda ve futbol takımının gidişatından büyük endişe duyuyorlar. Beşiktaş maçı sonrasında dertleşen yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim’in eylemleriyle şaşkına uğradıklarını söylüyor.

İşte o açıklamalar:

1- Elmander’i oynatmak istemiyordu, takımın en iyisi Elmander.

2- Kazım iyi kötü, sakat, hasta sürekli oynuyor. Kaç gol attı, kaç asist yaptı? Terim neden Kazım’dan vazgeçemiyor. Kazım ile 4 yıllık anlaşma yapıldı bu adam 4 senede bizi kanser eder.

3- Biz Baros’a kızıyoruz ama Elmander olsun, Baros olsun orta alandan destek görmüyor.

4- Felipe Melo’yu göklere çıkardık. Bonservisini alalım diye ayağa kalktık. Beşiktaş maçında yaptıkları hiç profesyonelce değildi. Hakem her an Melo’yu atacak diye kriz geçirdik.

5- Gökhan sakatlanmasaydı Semih’i oynatmazdı. Şansımıza Semih’i kazandık.

6- Kim Kalllstrom’u istemedi, aldırdığı Riera hayalet gibi. Bakmayın Beşiktaş maçında oynar gibi yaptığına, İkinci yarı oyuna girdi, rakip yorulmuştu iki çalım attı. Sonuçta yine skoru değiştirecek bir katkı yapmadı.

Galatasaray yöneticilerin isyanı çok daha detaylı, Medical Park ile yaşanan sorunlarla başlayıp, uzayıp gidiyor. Birçoğu da aman konuştuklarımızı kimse duymasın diyor.

Sarı-kırmızılı yöneticilerdin isyanı sadece Fatih Terim’e değil, Başkan Ünal Aysal’a da yönelik. İşte Başkan Ünal Ayszal’a yönelik eleştiriler: "Başkanımız çok iyi niyetli, çalışkan ama bu alemi bilmiyor.

Beşiktaş maçında 90 dakika küfür yedik. Oyuncularımıza pet şişe çakmak yağdı. Maçtan sonra soyunma odasına koridoruna gidemediler. Buna rağmen başkanımız maçtan sonra, çok iyi ağırlandık Beşiktaş Yönetimi’ne teşekkür ederiz diyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları