loading
close
SON DAKİKALAR

TFF bir skandala daha imzasını attı!

TFF bir skandala daha imzasını attı!
Tarih: 12.02.2012 - 16:24
Kategori: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, şike soruşturması sürecinde aldığı kararların ardından bir skandala daha imzasını attı.

Türkiye Futbol Federasyonu, şike soruşturması sürecinde aldığı kararların ardından bir skandala daha imzasını attı. Bursaspor'un 5 maçlık cezasını kaldıran TFF, alt lig takımlarını görmezden geldi. 
 
 
Özgener federasyonu, geçtiğimiz mayıs ayında Bursa'da oynanması gereken fakat çıkan büyük olaylar sonucu iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından ev sahibi takıma 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası vermişti.

 
Özgener'in ardından federasyon başkanlığına seçilen Aydınlar, ilk icraat olarak "seyircisiz maç oynama" cezasını kaldıracaklarını söylemişti.

Aydınlar, "Taraftarının çirkin tezahüratları nedeniyle kulüplere verilen 'seyircisiz maç oynama cezası' futbola yakışmıyor. Bir sporsever olarak ben de seyircisiz maçtan zevk almıyorum." demişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, ligin başlamasına kısa bir süre kala Bursaspor'un cezasını 1'e indirdi. Bu cezanın da geçtiğimiz sezon oynanan Gençlerbirliği maçında bitmesiyle Bursaspor, ilk Süper Lig maçı olan Kayserispor karşılaşmasında seyircisiyle buluştu.

FEDERASYON 2. LİG'İ ES GEÇTİ

Futbol Federasyonu, Bursaspor'a yaptığı bu kıyağı yapmasına fakat Spor Toto 2. Lig takımlarından Eyüpspor'a verilen tarihi cezayı es geçti.

Rotahaber'in araştırmasına göre; Geçen sezon oynanan ve Eyüpspor-Tokatspor maçında çıkan saha olayları sebebiyle ev sahibi takıma 8 maçlık tarihi bir ceza verildi. 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama, 3 resmi müsabakayı da kendi sahasında seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılan İstanbul ekibi, 5 maçlık cezasını geçen sezon sonu Fethiyespor maçıyla tamamladı fakat kalan 3 maçta beklediği indirimi göremedi.

Bursaspor'un 5 maçlık cezasının kaldırılması, Eyüpspor'un kalan 3 maçlık seyircisiz oynama cezasına dokunulmaması, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligler arasında yaptığı çifte standardı gözler önüne serdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları