loading
close
SON DAKİKALAR

TOKİ 52 ildeki 509 arsayı açık artırmayla satışa sundu

TOKİ 52 ildeki 509 arsayı açık artırmayla satışa sundu
Tarih: 08.12.2022 - 09:48
Kategori: Ekonomi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 52 ildeki 509 arsayı açık artırmayla satışa sundu.

Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, akaryakıt istasyonu, günübirlik tesis, oto galericiler sitesi, termal turizm, depolama alanı, kırsal yerleşim ve plansız niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat, 48 ay vadeyle sahip olunabilecek.
 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 52 ildeki 509 arsayı açık artırmayla satışa sundu.
 
Açık artırma, 21-22-23 Aralık 2022 tarihlerinde olacak.
 
Muhammen bedeli 5.622.602.088-TL olan yaklaşık 12.879.968 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Batman, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkâri, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova ve Yozgat’ta bulunan 365 arsa, açık artırmayla satılacak.
 
Açık artırma, 21 Aralık 2022 Çarşamba,  22 Aralık 2022 Perşembe ve 23 Aralık Cuma günleri 10.30 saatlerinde üç ayrı oturum halinde yapılacak.
 
Oturumlar, Ankara Çankaya Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile İzmir Balçova Termal Otel Kardelen Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de "www.emlakmuzayede.com.tr" teklif verilebilecek.
 
KDV’den muaf yüzde 25 peşinat 48 ay vade

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 48 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.
 
Satışa sunulan arsalar arasında Adana konut, Ankara Çankaya’da konut ve ticaret, Polatlı’da plansız arsalar, Antalya’da konut ile ticaret, imalathane alanları, Eskişehir’de termal turizm tesis alanları bulunuyor.
 
İzmir’de satışa sunulan arsalar arasında sanayi, konut alanı, tarım ve ticaret alanları da bulunuyor.
 
İstanbul’da konut ve ticaret alanları, Kocaeli’de ticaret, Manisa’da tarımsal nitelikte alanlar bulunuyor.
 
Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları