loading
close
SON DAKİKALAR

TR İnter işçilerinin mücadelesi sonuç verdi

TR İnter işçilerinin mücadelesi sonuç verdi
Tarih: 30.08.2019 - 17:51
Kategori: Sendika

İzmir Buca’da Ege Giyim Organize Sanayi (BEGOS), Üniteks/İnditex firmasına iş yapan TR İnter Tekstil’de çalışan işçilerin direnişi kazanımla sonuçlandı.

İzmir Buca’da Ege Giyim Organize Sanayi (BEGOS) bölgesinde yer alan, Üniteks/İnditex firmasına iş yapan TR İnter Tekstil’de çalışan işçilerin direnişi kazanımla sonuçlandı. Yaklaşık üç aylık ücretlerini ve fazla mesailerini almayan işçiler direnişlerinin 16. gününde firma avukatları ile yaptıkları protokol ile ücretlerini aldı. İşçiler sonucu halaylarla kutladı. 

Evrensel'de yer alan habere göre DERİTEKS İzmir Şube Başkanı Makum Alagöz, ücretlerini alamadıkları için TR İnter işçilerinin sendikaya başvurduğunu söyleyerek, “Mağduriyetin giderilmesi için birlikte mücadele ettik ve bu mücadele sonucu kazanımla sonuçlandı” dedi. Yapılan protokol ile ücretlerin ödenmeye başladığını belirten Alagöz, “İlk günden itibaren bizi yalnız bırakmayan INDUSTRIALL Genel Sekreteri Kemal Özkan ve Christina Hajagoz’a, ayrıca emekten yana olan tüm dost kurum ve kuruluşlara TR İnter işçileri ve sendikamız adına teşekkür ederim” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları