loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzon dert etmedi

Trabzon dert etmedi
Tarih: 12.02.2012 - 20:19
Kategori: Spor

Başkan Sadri Şener, Şampiyonlar Ligi’ndeki Lille beraberliğinin kendileri için büyük bir kayıpolmadığını belirterek, “Galibiyet istiyorduk, ama yine de mutluyuz. Çünkü hâlâ lideriz” dedi

Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne 1-0’lık Inter zaferiyle başlayıp, ikinci maçında Fransız temsilcisi Lille’le 1-1 berabere kalan Trabzonspor geleceğe umutla bakıyor. Bordo-mavililer, Lille beraberliğinin kendileri için büyük bir kayıp olmadığı görüşünde birleşti.
Başkan Sadri Şener, grupta liderlik koltuğunda oturduklarını belirterek, “Rusya’daki CSKA Moskova maçından sonra da liderliğimizi sürdürürüz. Trabzon tarihinde futbol, 1914’lü yıllarda oynanmaya başlandı. 2011 yılına geldik ve sahamızda ilk kez Şampiyonlar Ligi maçı oynama fırsatı bulduk. Lille, Fransa’nın en güçlü takımlarından biri. Galibiyet istiyorduk ama yine de mutluyuz. Çünkü lideriz” ifadelerini kullandı.
İkinci yarıda daha iyi oynadıklarının altını çizen Şener, “Adrian girince tehlikeli olmaya başladık. Futbolcularımızı aldıkları bu önemli puandan dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Asbaşkan Nevzat Şakar da 1 puanın kötü bir sonuç olmadığını söyledi. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Şakar, “Sonuçta sıralamada rakibimizi altımızda bıraktık. Umarım önümüzdeki maçlarda güzel sonuçlar alarak gruptan çıkarız” yorumunu yaptı.
Genel Sekreter Hasan Yener ise “Lider kalmak çok önemli. Evimizdeki iki maçta alacağımız galibiyetlerle hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları