loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzon İstanbul BŞB karşısında

Trabzon İstanbul BŞB karşısında
Tarih: 13.02.2012 - 06:08
Kategori: Spor

Süper Lig'in ikinci haftasında Trabzonspor evinde İstanbul BŞB ile mücadele edecek

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde grubuna İnter galibiyeti ile başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında İstanbul BŞB'yi konuk ediyor...

NEREDE KALMIŞTIK
Bordo-Mavili taraftarlar, en son geçen sezonun 33. haftasında izlemişlerdi takımlarını Avni Aker Stadı’nda... Aradan tam 125 gün geçti ve Fırtına, kaderin cilvesi sonucu yine bir İstanbul BŞB maçıyla taraftarının huzuruna çıkacak. Tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde İnter’i deplasmanda devirerek büyük sükse yapan Trabzonspor’un sahasında oynayacağı ilk maça taraftarlar büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Tüm biletlerinin tükendiği açıklanırken, pazartesi yeni kombine bilet satışına başlanacağı duyuruldu. Şu ana kadar toplam 15 bin kombine biletin satıldığı bildirildi.

* İstanbul BŞB 4 büyüklerden sadece Trabzonspor’u yenemedi. İki takım arasında ligde oynanan 8 maçta Bordo-Mavililer 6 kez kazandı, 2 maç berabere bitti.

* Karadeniz ekibi, sahasında oynadığı son 5 lig maçını da kazandı. Bordo-Mavili ekip, geçen yıl 17 Eylül’de Avni Aker’de Manisaspor’a 3-1 yenilmişti.

* Süper Lig’in ilk haftasında en çok isabetli şut çeken iki takım karşılaşıyor. Belediye ve Trabzon geçen hafta rakip kalelere 8’er isabetli şut göndermişti.

* Süper Lig’de 5. sezonunu geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, geride kalan 4 sezonda da ilk 2 haftada 2 galibiyet alamadı.

TRABZONSPOR - İSTANBUL BŞB

STAT: Avni Aker 
HAKEMLER: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya
SAAT: 20:00 / Lig TV

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Volkan, Henrique 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

İSTANBUL BŞB: Hasagic, Cihan, Zayatte, Can, Ekrem, Efe, Holmen, Mahmut, Visca, Doka, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları