loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzon, Yomra'da yağış su baskınlarına neden oldu

Trabzon, Yomra'da yağış su baskınlarına neden oldu
Tarih: 02.09.2021 - 07:36
Kategori: Yurt

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Karadeniz'de yağışlar nedeniyle uyarmıştı, Trabzon'un Yomra ilçesinde yağış su baskınlarına neden oldu.

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık sosyal medya hesabından su baskınları hakkında uyardı; "Yomra'mız genelinde etkisini sürdüren sağanak yağışlara karşı teyakkuzdayız. Gürsel Mahallemizde yaşanan su taşkınına anında müdahale ediyoruz. Bizler sabaha kadar teyakkuzda olacağız. Hemşehrilerimizden sel ve heyelan riskine karşı dikkatli olmalarını rica ederim."

Meteoroloji Uyardı, Doğu Karadeniz’de Beklenen Şiddetli ve Aşırı Yağışlara Dikkat!

Doğu Karadeniz’de 02.09.2021 Perşembe ve 03.09.2021 Cuma günleri beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bölge genelinde kuvvetli, Giresun ve Trabzon çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2), Trabzon’un doğusu ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli ve aşırı (100 Kg/m2 üzeri) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Dikkat, Ani Sel - Su Baskını - Heyelan - Yıldırım - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları