loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzon'da 11 okul karantinada

Trabzon'da 11 okul karantinada
Tarih: 19.03.2021 - 10:25
Kategori: Yurt

Vaka sayısında yükselme görülen Trabzon'da, Milli Eğitim İl Müdürü Hızır Aktaş, 5 öğretmenin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi. Aktaş, il genelinde 45 öğretmenin pozitif olduğunu ve 11 okulun ise karantinaya alındığını ifade etti

Trabzon’da, 5 öğretmenin Kovid’e yenik düştüğü ve 11 okulun karantinada olduğu öğrenildi. Trabzon Milli Eğitim İl Müdürü Hızır Aktaş, hayatını kaybeden öğretmenler için büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Aktaş, “Eğitimde belli bir tecrübesi olan arkadaşlarımız kaybettik. Bundan sonra dileğimiz hem öğretmen ve sağlık çalışanlarımız hem de hiçbir vatandaşımızı bu hastalık nedeniyle kaybetmiş olmayız” diye konuştu.

"TRABZON’DA 45 ÖĞRETMEN POZİTİF"

Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre; Trabzon’da koronavirüse yakalanan öğretmenlerin olduğunu belirten Aktaş, “Her gün Kovid-19 testi pozitif çıkan öğretmenlerimizi takip ediyoruz. Trabzon’da aktif görev yapan 12 bin öğretmenimiz var. Trabzon’da testi pozitif çıkıp tedavi gören 45 öğretmenimiz var. Temaslı olup karantinaya alınan da 70 öğretmenimiz var. 11 okul ise karantinada" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları