loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzon'da kötü başlangıcın faturası kesildi

Trabzon'da kötü başlangıcın faturası kesildi
Tarih: 12.02.2012 - 18:42
Kategori: Spor

Öğrencilerine olan yakınlığıyla takdir toplayan, Burak Yılmaz'ın yıldızını parlatan teknik direktör Şenol Güneş, Manisaspor karşılaşması sonrası adeta patladı.

"Oyuncu değişikliklerimiz hiç bir işe yaramadı. Hatta yarardan çok zarar getirdi" diyen teknik direktör Şenol Güneş; Henrique, Marek Cech ve Alanzinho'yu günah keçisi ilan etti.


Öğrencilerine olan yakınlığıyla takdir toplayan, Burak Yılmaz'ın yıldızını parlatan teknik direktör Şenol Güneş, Manisaspor karşılaşması sonrası adeta patladı. Genel anlamda takımının performansından memnun kalmayan ancak ağırlıklı olarak sonradan oyuna giren futbolcuların isteksizliğine sinirlenen tecrübeli çalıştırıcı, kaçan bu üç puanın faturasını Henrique, Marek Cech ve Alanzinho'ya kesti. Uzun bir süre 10 kişi oynayan ve 1-1 sona eren Manisaspor karşılaşması sonrası teknik direktör Güneş, "Oyuncu değişikliklerimiz hiçbir işe yaramadı. Hatta yarardan çok zarar getirdi. Takım oyunu ve disiplinden bahsetmek mümkün değil. Mazeretler sıralayabiliriz ama onları da kabul etmiyorum. Kadroda olmayan ve daha sonraki maçlara sakladığım bazı futbolcular vardı. Ancak onların bu geceki performanslarını görünce şimdi onları kadroya alır mıyım diye düşünüyorum" diyerek bu üç oyuncuya yüklenmişti.
 

Oldukça üzgünler

Teknik direktör Şenol Güneş'in bu açıklamalarından sonra moralleri oldukça bozulan bu üç oyuncudan Alanzinho, sessizliğini bozdu. Başarılı futbolcu beklenen futbolu oynayamadıklarını kabul ederek, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Biz kaçırdıkça rakibimizin direnci arttı ve sonuçta böyle bir skor ortaya çıktı. Hatalarımızı ve eksiklerimizi ortaya koyup uzun lig maratonunda bir daha bu tür aksaklıklar yaşamamalıyız" ifadelerini kullandı.

Güneş revizyon yapacak

Tecrübeli teknik adamın İnter'le oynanacak olan Şampiyonlar Ligi maçında yapacağı mecburi revizyonlar dışında da kadroda değişiklikler yapması bekleniyor. Güneş'in, cezalı olan Burak ve Adrian ile yeni transfer Volkan Şen'in statü gereği görev alamayacağı mücadelede Sapara ile Vittek'i kadroya alması gündemde.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları