loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor'da Neşeli İdman

Trabzonspor'da Neşeli İdman
Tarih: 13.03.2012 - 20:58
Kategori: Spor

Trabzonspor, Sivas maçının ardından cuma akşamı oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden başladı...

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenmanöncesinde teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularıyla yaklaşık 40 dakika süren birtoplantı gerçekleştirdi. Güneş, daha sonra da antrenmanın ilk bölümüne katılmayarak Kulüp Doktoru Hakan Ayaz’la sakatların durumu hakkında bilgi aldı.

Sivasspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular kısa bir yürüyüşün ardından salonda çalışırken, diğer futbolcular önce düz koşu, sonra da istasyon ve pas çalışması yaptı.  Bileğindeki sakatlık nedeniyle önümüzdeki haftalarda forma giyip giymeyeceği belli olmayan Olcan da düz koşunun ardından bir süre arkadaşlarıyla birlikte topla çalıştı. 

Olcan’ın gerek görüldüğü takdirde maçlarda forma giyebileceği, ancak teknik direktör Şenol Güneş’in iyileşme süresinin uzamaması için gerek duyduğu takdirde oynatmayı düşündüğü ifade edildi. Sakatlığı nedeniyle geçen hafta yürüyüş yapan Zokora da diğer oyuncularla birlikte çalıştı. Vittek ise çalışmasını salonda fizyoterapist kontrolünde sürdürdü. Bordo mavili futbolcuların antrenmanda neşeli olmaları ve sık sık birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti. Özellikle Colman, Burak ve Tolga’nın bulunduğu grubun kahkahaları antrenman sahasına yayıldı.

Henrique’ye Doğum Günü

Trabzonspor’da antrenman öncesinde Brezilyalı oyuncu Paolo Henrique’nin doğum günü kutlandı. 23 yaşına giren genç oyuncuya kesilen pastadan ilk dilimi kaptan Tolga yedirdi. Bu sırada takımın diğer Brezilyalı oyuncusuAlanzinho’nun Henrique’ye arkadan iki kulak yapması eğlenceli görüntüler ortaya çıkardı. Futbolcular antrenman öncesinde büyük bir iştahla pastayı yedi. Bugün doğum günü olan ve 32 yaşına giren Glowacki ise sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunduğu için doğum günü kutlamasına katılamadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları