loading
close
SON DAKİKALAR

trabzonsporda

trabzonsporda
Tarih: 12.02.2012 - 20:06
Kategori: Spor

Marek Cech, Marek Sapara ve Robert Vittek resmen Trabzonspor'da

İmza töreninde konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, önemli transferler yaptıklarını belirtti.

Bekiroğlu, "Kadro derinliği bizim için çok büyük önem arz ediyor. Trabzonspor Kulübü olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmamızdan ötürü uzun zamandır takibimizde olan 3 yeni oyuncuyu renklerimize kattık.Yeni ransferlerimizin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Marek Sapara ise şunları söyledi:
"1.5 yıldır Türkiye'de oynuyorum. Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarını çok iyi biliyorum. Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Büyük katkılar sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.

Golcü oyuncu Vittek ise: "Bu külüpte olmak benim için çok önemli. Umuyorumki Trabzobnspor'un yüksek hedeflerinee ulaşması noktasında takıma önemli katkılar sağlayacağım. Ankaragücü Trabzonspor kadar büyük bir kulüp değil bunun bilinmesi lazım. Ben daha önce Fransa ve Almanya liginde oynadım. Türkiye ligi bunlara nazaran daha zor bir lig. Ben hedefleri olan bir kulüpte daha da üstün bir performans sergileyeceğimi düşünüyorum. Hiçbir sakatlığım yok formumun en üst seviyesindeyim." dedi.

Marek Cech, "Daha önce Spartak Prag formasıyla Türkiye'de oynadım. Uzun zaman sonra yeniden Türkiye'deyim. Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları