loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor'dan Rıdvan Dilmen'e kınama

Trabzonspor'dan Rıdvan Dilmen'e kınama
Tarih: 13.02.2012 - 07:28
Kategori: Spor

Eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen'in, "Türkiye'nin Avrupa'da mücadele eden tek takımı olarak Beşiktaş'ın kaldı" yorumuna Trabzonspor Kulübü'nden tepki geldi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve ''Buna gaf denemez'' başlığı altında yapılan açıklamada, Türkiye'nin Azerbaycan'ı 1-0 yendiği milli maçın ardından yorum yapan Dilmen'in, Türkiye'nin Avrupa'da mücadele eden tek takımı olarak Beşiktaş'ın kaldığını söylediği anımsatıldı.

Açıklamada, bu söylemin camiada büyük tepkiler yükselmesine neden olduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

''Rıdvan Dilmen'in bu hatasının gaf mı, yoksa haddini aşmak mı olduğu, dileyeceği özrün ardından ortaya çıkacaktır. Elbette Trabzonspor Kulübü'nün varlığı ve büyüklüğü Rıdvan ya da onun gibilerin yaptığı yorumlarla verilmiş bir paye değil, Türk futboluna vurulan damgayla ispatlanmış, değiştirilemeyecek bir gerçektir. Milli maç seviyesindeki müsabakanın ardından yorum yapan birinin, kendi düşüncesi ve hissiyatı ne olursa olsun gerçekleri gizlemeye çalışması, en azından içinde bulunduğu kurumun güvenilirliği açısından da büyük bir handikaptır. Bu vesileyle, Rıdvan Dilmen'i söylemi nedeniyle kınıyor, tüm Türkiye'nin önünde özrünü bekliyor, bahse konu televizyon kuruluşunun sorumlularını da göreve davet ediyoruz.''

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları