loading
close
SON DAKİKALAR

Trabzonspor’u mağlup edeceğiz

Trabzonspor’u mağlup edeceğiz
Tarih: 12.02.2012 - 22:44
Kategori: Spor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Ligin 4. haftasında oynanan Galatasaray karşılaşmasında sergilenen futbolla mağlubiyeti hak ettiklerini ifade eden Skibbe, "Pazar günü de yine zorlu bir maça çıkacağız. Ligde iddialı bir takıma karşı oynayacağız. Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamladılar ve bu sene de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyorlar. Başarılı sonuçlar da aldılar. Biz ise Galatasaray maçındaki mağlubiyeti bir kenara bırakıp Trabzonspor’u evimizde mağlup ederek durumu dengelemek istiyoruz. Bizim için zor bir maç olacak. Trabzonspor'un hala Anadolu'dan en iyi takım unvanını koruyan bir takım olarak görürsek, iki takım arasında rekabet olacak. Yüksek tempoda geçecek bir maç olacağını düşünüyorum" dedi.

"GALATASARAY KALİTESİNİ KONUŞTURDU"
Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçına da değinen Skibbe, "Galatasaray golü bulana kadar iyi bir performans sergiledik. Golün sonrasında rakibimizin kendi evinde öne geçmesi bizi teknik olarak olumsuz yönde etkiledi. İkinci gol de bu olumsuzluğun üzerine geldi. Ancak şunu da söylemek istiyorum. Galatasaray kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadro. Başta Selçuk ve Engin gibi güçlü oyunculara sahipler. Ancak maçın ilk dakikalarında yakaladığımız pozisyonları değerlendirip ilk golü bulabilsek sonuç daha farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.

"FAYDALI OLANI OYNATIRIM"
Bu sezon takıma transfer olan yıldız futbolcu Kris Boyd’un hiçbir Süper Lig maçında forma giymediğinin hatırlatılması üzerine teknik direktör Skibbe, "Hazırlık döneminde yaptığımız çalışmalarda ve maçlardaki değerlendirmemelerimiz sonrasında takıma en fazla yararlı olacak oyuncuları belirledik. Bizim için Kris Boyd’un ya da başka bir futbolcunun oynayıp oynaması önemli değil. O zaman Mehmet Yıldız'ın da Türkiye'yi iyi tanıyan bir santrfor olması sebebiyle oynamaması durumunda puan kaybını, buna mı bağlayacağız. Bu sebeple kim oynarsa oynasın kazanmayı veya kazanmamayı oynayan futbolculara bağlamak ve diğer oynamayanlara bağlamak doğru olmaz" dedi.

"HAZIRLIK MAÇI YAPABİLİRİZ"
Trabzonspor maçı sonrasında verilecek arayı değerlendiren Alman çalıştırıcı, "Trabzonspor maçı sonrası takıma 2 günlük izin vereceğiz. Teknik kadroyla birlikte oynanan 5 maçın analizini yapacağız. Eksiklerimize uygun bir idman programı uygulayacağız. Kamara’nın milli takıma gitmesi söz konusu ve Alper de milli takıma gidecek. Lige verilen milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip takımı lige hazır hale getireceğiz. Bunun için de hazırlık maçı yapmayı da düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları