loading
close
SON DAKİKALAR

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan, Tüm Yerel Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini en üst limitten imzaladı

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan, Tüm Yerel Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini en üst limitten imzaladı
Tarih: 01.06.2019 - 09:12
Kategori: Sendika

Trakya'nın tek kadın belediye başkanı Uzun Köprü Belediyesi Başkanı Özlem Becan, belediyesinde yetkili olan Birleşik Kamu İş Konfederasyonuna bağlı Tüm Yerel Sen Sendikası ile belediye çalışanı memurlar için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini en üst limitten imzaladı.

Trakyanın tek kadın belediye başkanı Uzun Köprü Belediyesi Başkanı Özlem Becan, Tüm Yerel Sen Edirne Şube Başkanı Şavaş Çerkez ile sözleşmeyi imzaladılar.

Uzun Köprü Belediyesi Başkanı Özlem Becan sözleşmeyi imzalarken;

"Tüm Yerel Sen Edirne Şube Başkanı Şavaş Çerkez'e sözleşmenin hazırlanması aşamasında verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederim, belediyenin imkanları dahilinde belirlediğimiz miktar herkese hayırlı olsun" dedi.

Tüm Yerel Sen Edirne Şube Başkanı Şavaş Çerkez;

"Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini en üst limitten imzaladık. Uzunköprü Belediyesi Çalışanı arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesine eklenen maddelerle birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde belediyede çalışan kadın kamu personelinin idari izinli sayılacak ve aile içi şiddette başvuran (kadın yada çocuğa şiddet gösteren) kamu personelinin Sosyal Denge Tazminatı kesilecek..

Başkanımız Özlem Becan, bir kez daha çocuğa ve kadına uygulanan şiddetin karşısında ve emekçi kadınların her zaman yanında olduğu göstermiştir" dedi....

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları