loading
close
SON DAKİKALAR

Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan'dan Lalapaşa esnafına ziyaret

Trakya'nın tek kadın Belediye Başkanı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan'dan Lalapaşa esnafına ziyaret
Tarih: 04.01.2022 - 13:25
Kategori: Yerel

Uzunköprü Belediye Başkanı Becan; 'Esnafımız yükselen maliyetlerden, sürekli değişen fiyatlardan, zamlardan şikayetçi ve gelecek kaygısı içindeler. CHP olarak olarak tüm vatandaşlarımızın içinde bulunduğu zor durumu çok iyi anlıyor, çözüm yollarımızı tek tek anlatıyoruz'...

Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Belediye Başkanı Özlem Becan, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Meriç Belediye Başkanı Erol Dübek, Küplü Belediye Başkanı Gökmen Altay, Beğendik Belediye Başkanı Muhammed Örnek, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyeleri ve parti üyeleri ile birlikte Lalapaşa’da esnaf ziyaretinde bulundular. Esnafın ve halkın dertlerini dinleyen heyet, yeni çözümler hakkında açıklamalarda bulundu.

Uzunköprü Belediye Başkanı Lalapaşa ziyaretleri hakkında www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamda; "Tüm Türkiye gibi bölgemizin de en büyük sorunu fahiş fiat artışları. Lalapaşa'da İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı, Milletvekilimiz Okan Gaytancıoğlu, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, Lalapaşa İlçe Başkanımız ve İlçe Örgütümüz ile birlikte Lalapaşa esnafımızı ziyaret ettik ve onların dertlerini dinledik.

Esnafımız yükselen maliyetlerden, sürekli değişen fiyatlardan, zamlardan şikayetçi ve gelecek kaygısı içindeler. CHP olarak olarak tüm vatandaşlarımızın içinde bulunduğu zor durumu çok iyi anlıyor, çözüm yollarımızı tek tek anlatıyor ve bu ülke için durmak bilmeden çalışıyoruz." dedi.

Ziraat Odası’na ve Lalapaşa Belediyesi’ne Ziyaret

Esnaf ziyaretinin ardından heyet, Ziraat Odası Başkanı Taner Öztürk'ü ve Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı makamlarında ziyaret etti. Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan yaptığı sosyal medya paylaşımında “Başkanlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları