loading
close
SON DAKİKALAR

Trakya’nın tek kadın belediye başkanının projesi finale kaldı

Trakya’nın tek kadın belediye başkanının projesi finale kaldı
Tarih: 01.06.2019 - 12:13
Kategori: Yerel

Uzunköprü Belediyesi’nin “Prevent/ Önlemek” isimli ‘Sel Erken Uyarı ve Bilgi Sistemi Projesi’, RegioStars 2019 yarışmasında Türkiye adına finale kalırken, ülkemizi proje bazında temsil eden tek belediye Uzunköprü Belediyesi oldu.

Interreg–IPA Bulgaristan–Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde; Uzunköprü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yazılan, Bulgaristan Dimitrovgrad Belediyesi proje ortaklığıyla hayata geçirilen “Prevent/ Önlemek” isimli ‘Sel Erken Uyarı ve Bilgi Sistemi Projesi’ RegioStars 2019 yarışmasında finalist olmaya hak kazandı.

Bölgesel kalkınma alanındaki iyi uygulamaları belirlemek ve diğer bölgelere ilham olabilecek yenilikçi ve orijinal projeleri öne çıkarmak adına her yıl Avrupa Komisyonu tarafından gerçekleştirilen RegioStars yarışmasında finale kalan üç projeden birinin sahibi Uzunköprü Belediyesi oldu.

Konuya ilgili konuşan Trakya’nın tek kadın belediye başkanı olan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Kurum olarak RegioStars 2019’da; 199 ilham veren yenilikçi ve orjinal proje arasına "Kategori 4: İklime Dayanıklı Şehirlerin İnşası/ Building Climate Resilient Cities"de ülkemiz adına yarışacak olmanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Herkesi belediyemizin "Prevent/Önlemek" projesinin ekim ayındaki ödül töreninden önce yapılacak halk oylamasına katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Uzunköprü Belediyesinin projesine destek olmak için; https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ4 adresindeki linke tıklayarak, 15. sıradaki "PREVENT/ÖNLEMEK" isimli projenin yanında yer alan destek butonuna tıklamanız gerekiyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları