loading
close
SON DAKİKALAR

TRT'den istifa eden Erhan Çelik: Artık konuşma engelim yok

TRT'den istifa eden Erhan Çelik: Artık konuşma engelim yok
Tarih: 07.10.2017 - 10:08
Kategori: Magazin

TRT'den istifa ettiği açıklayan Erhan Çelik, artık konuşma engeli olmadığını belirterek, eski eşi Gülben Ergen ile yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

Erhan Çelik, dün akşam canlı yayında TRT1 Ana Haber Bülteni'ne veda ettiğini açıkladı. Çelik, program sonunda yaptığı veda konuşmasında "Başta Genel Müdür İbrahim Eren olmak üzere TRT camiasına teşekkür ediyorum. Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" dedi.

Erhan Çelik, ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise artık konuşma engeli olmadığını belirterek, eski eşi Gülben Ergen ile yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

Çelik'in açıklaması şöyle:

"Bir süre önce gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu ve iyi bir alışkanlığı var demiştim. Efendiliğimi, 3 erkek çocuğu masum bir kadın ve küçük bir kız çocuğunu da koruyabilmek için söyleyip sonra aylarca susmakta ne kadar haklı olduğumu herkes delilleri ile gördü. Bu ahlaksızlıkları yapanlar ise bir taraftan kaçıp, saklanırken, diğer taraftan beni ve bulunduğum saygın kurumu yıpratmaktan geri durmadı. Buna bir son vermek adına attığım ve atacağım adımların devamı gelecek. Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerle yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışında tüm görüntü ve belge ve delilleri yargı ile paylaşacağım. Gayrı ahlaki bu durumun taraflarıyla artık yargı önünde hesaplaşacağız."

Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları