loading
close
SON DAKİKALAR

TSK'de operasyon: 300 kişi hakkında gözaltı kararı

TSK'de operasyon: 300 kişi hakkında gözaltı kararı
Tarih: 11.05.2018 - 06:00
Kategori: Gündem

FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik son zamanların en kapsamlı operasyonu başlatıldı. İstanbul merkezli operasyonda, 211’i muvazzaf 300 askerin yakalanması için eş zamanlı baskın düzenlenirken, başlatılan operasyonda gözaltılar olduğu ve operasyonun sürdüğü bildirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, FETÖ/PDY imamları ile ankesörlü telefonla irtibat kurdukları ve itirafçıların isimlerini verdiği 211'i muvazzaf 300 asker hakkında İstanbul Sulh Ceza Hakimliğinden alınan kararla adreslere girildi.

Savcı Can Tuncay'ın koordinesinde yürütülen operasyona, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katılıyor.

Operasyonda gözaltılar olduğu ve operasyonun sürdüğü bildirildi.

Kaynak : Hürriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları