loading
close
SON DAKİKALAR

TTB, hükümeti 'özlük haklar düzenlemesine' ilişkin uyardı: Sakın aklınızdan geçirmeyin

TTB, hükümeti 'özlük haklar düzenlemesine' ilişkin uyardı: Sakın aklınızdan geçirmeyin
Tarih: 12.12.2021 - 16:03
Kategori: Gündem

Türk Tabipleri Birliği özlük haklara ilişkin düzenlemenin iptali olasılığına tepki gösterdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), 1 Aralık 2021 tarihinde TBMM gündemine alınan, hekimlerin özlük haklarında iyileştirme yapılmasına ilişkin düzenlemenin geri çekilmek istendiğine dair bilgi aldıklarını belirterek, “Sakın aklınızdan geçirmeyin” açıklaması yaptı.

TTB'nin Twitter hesabından yapılan  açıklamada, hekimlerin özlük haklarına ilişkin düzenlemenin bilinmeyen bir zamana ertelenmek istendiğine dikkat çekildi.

TTB'nin Twitter hesabından “Sakın aklınızdan geçirmeyin” etiketiyle yapılan açıklama şu şekilde:

“Bugün Meclis komisyonunda yapılan görüşmede, hekimlerin özlük hakları ile ilgili getirilen düzenlemenin geri çekilmek istendiğine dair bilgi almaktayız. Emeğimizin karşılığını istiyoruz. İlk önerinin daha gerisinde bir tasarıyı sakın aklınızdan geçirmeyin”.

“Özlük haklarımıza ilişkin düzenlemenin geri çekilerek bilinmeyen bir zamana ertelenmek istenmesi, hekimleri, sağlık emekçilerini oyalamaktır. Sakın aklınızdan geçirmeyin”.

“Hekimlerin özlük haklarıyla ilgili düzenlemeyi tüm sağlık çalışanlarına uygulamanızı beklerken tasarıyı geri çekmeyi sakın aklınızdan geçirmeyin”.

“Bütçe teklifinde hekimlerin maaş ve emekli aylığına etki edecek 7200 ek göstergenin uygulanması ve özel hizmet tazminat oranlarının yükseltilmesiyle maaşlarda en az yüzde 150 oranında artış yapmaya olanak verecek düzenleme yapılmalıdır. Daha azını sakın aklınızdan geçirmeyin”.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları