loading
close
SON DAKİKALAR

TÜGVA yetkilisi: 'TÜGVA'ya karşı yapılanlar İslam'a yapılan operasyondur'

TÜGVA yetkilisi: 'TÜGVA'ya karşı yapılanlar İslam'a yapılan operasyondur'
Tarih: 17.10.2021 - 15:56
Kategori: Gündem

TÜGVA Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, vakıfla ilgili iddiaların "İslam'a yapılan operasyon" olduğunu öne sürdü. İddiaları gündeme getirenleri hedef alan Yüksel, “Bakın açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da gruplar!” ifadelerini kullandı. Yüksel tepkilerin ardından ...

AKP'li CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yönetiminde olduğu TÜGVA'ya dair ortaya atılan ‘kadro atama belgeleri' sonrası vakfın yetkili isimlerinden dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörü Fatih Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vakıfla ilgili iddiaların “İslam'a karşı operasyon” olduğunu öne sürdü. Yüksel paylaşımında, “TÜGVA'ya karşı yapılan bu algı operasyonları aslında İslam'a yapılan bir operasyondur. Bakın açıklama yapanlar dinle imanla her zaman problemi olan kişi ya da gruplar! Bunu bugün çekirdek çitleyerek izleyenler yarın vicdanında kapanmayacak bir boşluk açacaktır.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Yüksel, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Öte yandan vakfın Türkiye'nin çeşitli illerindeki şubeleri ve aralarında AKP'li isimlerin de yer aldığı gruplar sabah namazının ardından cami çıkışlarında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kaynak : Sözcü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları