loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Emekli Sen’den Kılıçdaroğlu ziyareti

Tüm Emekli Sen’den Kılıçdaroğlu ziyareti
Tarih: 11.08.2019 - 00:44
Kategori: Sendika

Tüm Emekli Sen merkez yönetim kurulu ve şube temsilcilerinden oluşan bir heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu www.istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş ile birlikte CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Tüm Emekli Sen Genel Başkanı Salman Hürkardeş başkanlığındaki heyet CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu yerel seçimlerde CHP’nin ve millet ittifakının başarısından dolayı kutladı.

Tüm Emekli Sen Genel Başkanı Salman Hürkardeş emekli sendikalarının bir “yasal statü”sü olmadığı için karşılaştıkları sorunları özetledikten sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan “yasal statü” için mecliste destek istedi.

Daha sonra bu konuda ve emeklilerin sorunlarını içeren bir dosyayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sundular.

CHP Genel Başkanı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra Türkiye’de emeklilerin içinde bulunduğu durumu özetledi.

Kılıçdaroğlu: “Ne yazık ki hala asgari ücretin altında emekli aylığı alan emekliler var” dedi.

Kılıçdaroğlu, emeklilere sahip çıkan partinin CHP olduğunu ifade ederek “biz emeklilere iki ikramiye verilmeli dediğimizde bizi protesto için PTT’de buluşup eylem yapanlar oldu” dedi ve “yine de emeklilerin durumunun düzeltilmesi için mücadele eden partinin CHP olduğunu” ifade etti.

Kılıçdaroğlu; “milyonlarca emekli kendi sorununa sahip çıktığında her şeyin güzel olacağını” vurguladı.

Tüm Emekli Sen Genel Başkanı Salman Hürkardeş; “Amacımız milyonlarca emekliyi hak-hukuk-adalet mücadelesinde birleştirmek. Biz bu amaçla yola çıktık kısa zamanda Türkiye’nin her yerinde örgütlendik” dedi…

“Şu anda binlerce üyemiz var’’ diyen Salman Hürkardeş mücadele ve örgütlenme sürecinde CHP’den etkin destek beklediklerini ifade etti.

Samimi bir ortamda devam eden görüşmenin sonunda Tüm Emekli Sen yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na plaket ve hediyeler sundular.

CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu, Tüm Emekli Sen’e örgütlenme çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları