loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Yerel Sen İstanbul:'Kemalist İdeoloji eğitim sisteminden çıkarılamaz'

Tüm Yerel Sen İstanbul:'Kemalist İdeoloji eğitim sisteminden çıkarılamaz'
Tarih: 29.03.2016 - 11:36
Kategori: Sendika

Tüm Yerel Sen İstanbul Bölge Örgütlenme Danışmanı Yılmaz Özdemir yazılı bir açıklama düzenleyerek Kemalist düşüncenin eğitim sisteminden çıkarılmasını isteyenlere yanıt verdi...

Tüm Yerel Sen İstanbul Bölge Örgütlenme Danışmanı Yılmaz Özdemir yazılı bir açıklama yayımladı ve Kemalist düşüncenin eğitim sisteminden çıkarılmasını isteyenlere yanıt verdi...

‘’Bizler Cumhuriyet Devrimi sayesinde bilimin ve akılın öncülüğünde eğitim alarak yaşamın değişik alanlarında çalışan kamu emekçileriyiz. Kemalist İdeolojinin eğitim sisteminden çıkarılmasını isteyenlere şu an bulundukları her türlü başarıyı bu eğitim sistemine borçlu olduklarını hatırlatmak isteriz.

Avrupa’nın yüz yıldan fazla bir sürede ve çok kanlı olarak başardığı devrimleri on beş yıl gibi çok kısa bir zaman diliminde yapmış olmamız Kemalist ideolojinin başarısıdır.

’Bir gün benim sözlerim bilimle çelişirse kesinlikle bilimi seçin’ ve ‘Benim manevi mirasım bilim ve akıldır’ diyerek bize nasıl bir yol izlememiz gerektiğini söyleyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerinin bütünü olan Kemalizm dün olduğu gibi bu gün ve yarında yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları