loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Yerel Sen kuruluşunun 6. yıl dönümünde Anıtkabir'e çıktı

Tüm Yerel Sen kuruluşunun 6. yıl dönümünde Anıtkabir'e çıktı
Tarih: 09.09.2019 - 17:02
Kategori: Sendika

Tüm Yerel Sen Sendikası kuruluşunun 6.yılında Anıtkabir'e çıkarak Atatürk ilke ve inkılaplarının sonsuza dek sürdüreceği mesajını verdi.

Sabah saat 10.30 da Anıtkabir'de toplanan Tüm Yerel Sen Sendikası'nın MYK üyeleri  şube başkanları ve yöneticileri Anıtkabir'deki resmi törenlere katıldı. Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ve Tüm Yerel Sen heyeti düzenlenen resmi tören ile Atatürk'ün mozalesine çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Daha sonra iHakan Kıran Misakı Milli kulesinde  Anıtkabir özel defterine sendikanın mesajını yazarak imza attı.

Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran Anıtkabir özel defterine şunları yazdı;
"Yaşadığımız coğrafyanın büyük devrimcisi Sevgili Atataürk ; Tüm Yerel Sen in 6. Kuruluş yıldönümü nedeni ile huzurunuzda olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu güzelim vatanımızın ve Cumhuriyetin faziletleri bizlere senin emanetindir.Tüm yerel sen olarak yapmış olduğunuz devrimleri ilelebet yaşatmayı sadakatim ile gelecek nesillere anlatmayı görev sayıyoruz.Yaşadığımız sıkıntılı şu günlerde sizi daha iyi anlıyoruz,ilke ve devrimlerinizden esinlenerek bilimin ışıgında ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumak yağmacı emperyalizme karşı direnme ve sınıf mücadelemiz tüm yerel sen var oldukça kesintisiz devam edecektir.Büyük komutan eşsiz devlet adamı Türkiye cumhuriyetini dünyada saygın devlet Türk vatandaşlarını ise en saygın ulus haline getirdiniz. Sizi her zamankinden daha çok özlüyor eksikliğinizi daha çok anlıyoruz sözümüz söz; Emanetlerinize her zamanki gibi gönülden sahip çıkarak size layık bir emek örgütü olmaya devam edeceğiz saygı ve özlemle"
 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları