loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Yerel-Sen'in 11. Şubesi Edirne'de kuruldu

Tüm Yerel-Sen'in 11. Şubesi Edirne'de kuruldu
Tarih: 27.01.2016 - 19:46
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen, Edirne’deki yapılandırmasını tamamlayarak şube olma hakkına kavuştu.

Tüm Yerel-Sen Edirne Teşkilatı, Emek Mücadelesine Şube olarak devam edecek. Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen, Edirne’deki yapılandırmasını tamamlayarak şube olma hakkına kavuştu.

Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi’nin açılışına, Birleşik Kamu-İş TİS ve Hukuk Sekreteri Engin Çoğal, Eğitim-İş Genel Mali Sekreteri Nazım Kırcı, Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Hikmet Bölükbaşı, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez, Edirne Tüm-Yerel Sen Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu ile birlikte çok sayıda Tüm Yerel-Sen üyesi katıldı.

Şubenin açılışında konuşan Birleşik Kamu-İş TİS ve Hukuk Sekreteri Engin Çoğal, çok kısa sürede Tüm Yerel Sen Şube olmaya hak kazanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sendikalar canlıdır. Ülkelerdeki, dünyadaki ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmelere bağlı olarak çalışanlarımızın haklarında değişiklikler oluşmaktadır. Sendikalar bu değişiklikleri karşılamak ve çalışanların haklarını karşılamak için mücadele veririler.” dedi.

Sendikalarının ırkçılığa, bölücülüğe, gericiliğe karşı Atatürk ilke ve devrimlerini savunduğunu dile getiren Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Cengiz Gülebay, “55 temsilcilik ve 11 şube açmıştır. Açılan şubemizin herkese hayırlar getirmesini diliyorum.”diye konuştu. Şubenin açılışına katılan CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’da hayırlı olsun deyip kısa bir konuşma yaptı.

Vatan emek birlikteliği düşüncelerini Eğitm İş gibi Tüm Yerel Sen’in de yaşadığını belirten Eğitim-İş Genel Mali Sekreteri Nazım Kırcı’da kurulan şubenin herkese hayırlı olmasını diledi.

Eğitim-İş Edirne Şube Başkanı Hikmet Bölükbaşı, “Birleşik Kamu İş Konfederasyonumuza bağlı, Tüm Yerel Sen Sendikamız Edirne’de şube olma hakkı elde etmiştir. Eğitim İş’ten sonra Edirne’de bir şubemiz daha oldu.”dedi.

Edirne Tüm-Yerel Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez, “Sendikamız Tüm Yerel-Sen; 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu çerçevesinde, Yerel Yönetim Hizmet kolu kapsamına giren tüm kamu görevlilerini meslek, kariyer, yaptığı hizmetin niteliği vb. ayrımı yapmaksızın kapsar ve Türkiye çapında faaliyet gösterir.” diyerek, Edirne’de şube olarak yola devam edeceklerinin belirtti. 

etv

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları