loading
close
SON DAKİKALAR

Tunç Soyer'den 'sizi duruşmada yanımda görmek istiyorum' diyen şiddet mağduru kadına yanıt: 'Geleceğim, bu yolda yalnız yürümeyeceksin'

Tunç Soyer'den 'sizi duruşmada yanımda görmek istiyorum' diyen şiddet mağduru kadına yanıt: 'Geleceğim, bu yolda yalnız yürümeyeceksin'
Tarih: 25.04.2021 - 13:10
Kategori: Gündem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, erkek arkadaşının şiddetine maruz kalan genç kadının "Sizi de duruşma salonunda yanımda görmek istiyorum" çağrısına "Duruşmaya geleceğim" yanıtını verdi.

İzmir’de yaşayan Zeynep Ç., sosyal medyada bir erkek arkadaşının fotoğrafını beğendiği gerekçesiyle erkek arkadaşı Berk Öcalan'ın beyzbol sopalı saldırısına uğradı.

Mart ayında yaşanan olayda saldırgan şahıs genç kadının şikayeti sonrası tutuklandı.

Şiddet olayı sonrası açılan davanın ilk duruşması 18 Mayıs'ta Bayraklı Adliyesi'nde görülecek.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zeynep Ç., sosyal medya hesabından "Benim bu caniyle 18 Mayıs'ta ilk duruşmam var. Ben hayatta kalmayı başardım. Onun hakettiği cezayı almasını da başaracağım" dedi.

Zeynep Ç., sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i de etiketleyerek, "Onun dayısı belediye başkanının arkadaşı. Ama sizi de benim yanımda görmek istiyorum duruşma salonunda" ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer Zeynep Ç.'nin paylaşımına yanıt verdi. Başkan Soyer, "Sevgili Zeynep, yaşadığın zor zamanlarda gösterdiğin cesaretinle gurur duyuyorum. Bu yolda yalnız yürümeyeceksin. 18 Mayıs’ta duruşmaya da geleceğim. Bu haklı mücadele sonuçlanana kadar senin ve tüm kadınların yanında yürümeye devam edeceğim" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları