loading
close
SON DAKİKALAR

Turkcell’den Twitter kullanıcısına ‘Ensar’ davası

Turkcell’den Twitter kullanıcısına ‘Ensar’ davası
Tarih: 07.04.2016 - 12:55
Kategori: Gündem

Turkcell, Karaman’da çocuklara tecavüz skandalının ardından Ensar Vakfı’na verdiği desteği sürdürmesine tepki gösteren bir Twitter kullanıcısına dava açtı.

Turkcell'in Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER yurtlarında yaşanan tecavüz skandalının ardından Ensar Vakfı’na verdiği desteği sürdürmesine tepki gösteren bir Twitter kullanıcısının hesabının kapatılması için mahkeme kararı çıkarttı.

Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER yurtlarında kalan çocukların tecavüze uğradıklarının ortaya çıkmasının ardından Ensar Vakfı’na sponsor olan telefon operatörü Turkcell’e abonelerinden tepki gelmişti. Turkcell’in, sponsorluğunu sürdürmesinin ardından, kullanıcılar Twitter’dan tepki göstermiş ve hatlarını başka bir operatöre taşıma kampanyası başlatmıştı. 

Turkcell, kendisine tepki gösteren Twitter kullanıcısı Nagihan Örküş’e hakaret gerekçesiyle dava açtı. Twitter kullanıcısı Nagihan Örküş, kararı, ‘Turkcell’e hakaret ettiğim gerekçesiyle twitter hesabımın engelleneceğine dair bir mahkeme kararı ulaştı tarafıma. Twitter demiş ki biz itiraz ediyoruz mahkeme kararına, durumla ilgili haberdar edeceğiz sizi, kapatmıyoruz hesabı şimdilik haberiniz olsun” paylaşımıyla duyurdu. 

Turkcell’den Twitter kullanıcısına ‘Ensar’ davası



Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları