loading
close
SON DAKİKALAR

Turkcell'e Avrupa'dan Ödül

Turkcell'e Avrupa'dan Ödül
Tarih: 11.02.2012 - 18:43
Kategori: Ekonomi

Turkcell Global Bilgi, European Business Awards 2011'de "Yılın İşvereni" ödülüne layık görüldü.

Turkcell Global Bilgi açıklamasına göre, müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, European Business Awards 2011’de, Microsoft (İtalya), Sanofi-aventis SpA (İtalya), AXA Konzern AG’nin (Almanya) de aralarında bulunduğu dünyanın önde gelen 9 firmasını geride bırakarak "Yılın İşvereni" ödülüne layık görüldü.

Avrupa’da 30’un üstünde ülkede faaliyet gösteren, 15 bin kurumsal şirket arasından finale kalan 111 şirketin yarıştığı organizasyonun ödül töreni, Barcelona kentinde düzenlendi.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yurt içi ve yurt dışında yarattıkları 10 bin kişilik istihdamla Türkiye’nin en büyük işverenlerinden biri olarak güçlerini çalışanlarından aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Turkcell Global Bilgi olarak insan kaynakları uygulama ve süreçlerimizi çalışanlarımızın beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli olarak gözden geçiriyor, yaptığımız işin bir meslek olduğu ve çok önemli kariyer imkanları sunduğu konusunda çalışanlarımızı bilgilendiriyoruz. Tüm çalışanlarımız için mesleki gelişim, yetkinlik gelişimi ve kişisel gelişimi destekleyecek eğitim programları hayata geçiriyor, yetenek yönetim süreci ile de kariyerlerini destekliyoruz. Çalışanlarımızın motivasyonunu özel olarak ele alıyor, çalışan bağlılığımızı sağlamak adına yatırım yapıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sonucunda, çalışan memnuniyetimiz yüzde 86. Bu rakam dünya ortalamasına baktığımızda da yüksek bir oran. Ayrıca işgücü devir oranının yüzde 50’lerde olduğu çağrı merkezi sektöründe Turkcell Global Bilgi yüzde 14 ile sektör ortalamasının oldukça gerisinde. Bu yüzden böyle bir ödülü ülkemize ve şirketimize kazandırmak bizim için çok gurur verici."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları