loading
close
SON DAKİKALAR

Turkcell'in reklam filmine acılı babadan tepki

Turkcell'in reklam filmine acılı babadan tepki
Tarih: 18.01.2020 - 08:57
Kategori: Gündem

Çorlu’daki tren faciasında kızı Sena Köse'yi kaybeden baba Gürkan Köse, Turkcell'in “ihtimallerikapsıyoruz” başlıklı reklam filmine tepki gösterdi.

Turkcell'in “ihtimallerikapsıyoruz” başlıklı  başlıklı bir video yayımladı. Tren istasyonunda geçen Turkcell'in reklam filmi Çorlu tren faciasını anımsattı. Turkcell'in reklam filmine tepki gösteren Çorlu tren faciasında kızını kaybeden Gürkan Köse reklam filminin kaldırılmasını istedi. 

Gürkan Köse Turkcell'in “ihtimallerikapsıyoruz" başlığıyla paylaştığı reklam filmi için  "Adaleti yönetenler, Kurumlar,Firmalar ve toplumun bazı kesimleri bizim neler yaşadığımızı hatta neler hissettiğimizi anlamış değiller. Çok ama çok yazık. Artık anlayın adalet sağlanmadıkça TREN görmek değil duymak dahi istemiyoruz. İÇİMİZ ACIYOR... İÇİMİZ YANIYOR... BİRAZ SAYGI" ifadelerini kullandı. 

 

Ne olmuştu?

8 Temmuz 2018 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sarılar köyünde meydana gelen tren faciasında 7’si çocuk olmak üzere 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişide yaralanmıştı.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları