loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER); 'Türkiye’nin geleceğini belirleyecek temel konu toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaktır'

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER); 'Türkiye’nin geleceğini belirleyecek temel konu toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaktır'
Tarih: 29.05.2023 - 15:51
Kategori: Kadın

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER olarak toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının her alanda güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılmasını bekliyor ve “artık eşitleyelim” çağrısı yapıyoruz.

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER)'den Cumhurbaşkanlığı seçimi açıklaması;

"28 Mayıs 2023’te gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından 13.Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlar, görevinde başarılar dileriz. Şimdi ülkemizin gündemindeki temel sorunların çözümü için kararlı ve hızlı adımlar atılması zamanı gelmiştir. Sürdürülebilir kalkınma sürecine girmiş, yatırımlar için cazip, müreffeh bir Türkiye yaratmak hedefiyle harekete geçilmelidir.
Türkiye’nin geleceğini belirleyecek temel konu toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamaktır. Kadınların ekonomide, toplumsal yaşamda ve siyasette erkeklerle eşit bir şekilde temsil edilmesi bugünümüz ve geleceğimiz için hayati öneme sahiptir. Bu hedef gerçekleşmeden diğer hedeflere ulaşmak mümkün değildir. Bu kapsamda, kadın hakları alanında geriye gidiş olmaması, kazanımların üzerine yenilerinin eklenmesi önem arz etmektedir.
Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER olarak toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının her alanda güçlendirilmesi yönünde somut adımlar atılmasını bekliyor ve “artık eşitleyelim” çağrısı yapıyoruz. Bilgi birikimimiz, deneyimimiz ve uzmanlığımızla bu sürece tam destek vereceğimizi belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,"

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları