loading
close
SON DAKİKALAR

Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli

Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli
Tarih: 12.02.2012 - 21:06
Kategori: Seyahat

Seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının “Oscar”ları kabul edilen “World Luxury Hotel Awards” seçildi.

Kaliteli servis anlayışı, detaycılık, mükemmeliyetçilik… gibi değerlerin ödüllendirildiği “World Luxury Hotel Awards 2011” için dünyanın dört bir yanından 1000’den fazla otel aday gösterildi. Seyahat acenteleri, tur operatörleri gibi uluslararası Turizm profesyonellerinin ve otel misafirlerinin oylamalarıyla yapılan değerlendirme sonucunda İsviçre mükemmeliyetçiliği ile Türk konukseverliğini buluşturan Swissôtel The Bosphorus İstanbul, “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” ödülüne layık görüldü.

Dünyanın en lüks otellerini bir araya getirmek ve hizmet kalitesiyle efsaneleşmiş otelleri ödüllendirmek amacıyla 2006 yılında “World Luxury Hotel Awards” ortaya çıktı. Konuklarına  eşsiz bir deneyim ve az bulunan bir hizmet sunan otelleri ödüllendiren“World Luxury Hotel Awards 2011“ 16 Eylül gecesi, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’in art-deco tasarımlı oteli Regent Esplanade’da gerçekleşen muhteşem bir gala gecesi ile sahiplerini buldu. Uluslararası turizm profesyonelleri tarafından “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli”  seçilen Swissôtel The Bosphorus, İstanbul adına ödülü İletişim ve Pazarlama Direktörü Yeşim Doğukan aldı.

Doğu ile Batı’yı birbirine bağlayan İstanbul Boğazı’nın üstünde tüm görkemiyle yükselen Swissôtel The Bosphorus İstanbul, misafirlerini kentin tarihi büyüsünü mükemmellik tutkusu ile harmanlayarak ağırlıyor. Açıldığı günden bu yana ‘dünyanın en seçkin otelleri” arasında yer alan Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 20. Yılını kutladığı yıl aldığı “Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli” ödülüyle başarısını taçlandırdı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları