Tutuklu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Avukatlar Hüseyin Ersöz ve Doç. Dr. Erkan Sarıtaş ile müdafilik ilişkisini sonlandırdı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, avukatları ile olan müdafilik ilişkisini sonlandırdığını sosyal medya hesabından açıkladı.
Silivri’de tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, avukatları ile olan müdafilik ilişkisini sonlandırdığını açıkladı.
CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne göderilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, avukatları ile olan müdafilik ilişkisini sonlandırdığını açıkladı. Karaları’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Değerli Avukatlar Huseyin Ersöz ve Doç. Dr. Erkan Sarıtaş ile müdafilik ilişkimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırdık. Bunun aksine yapılan yorumlar doğru değildir. Av. Hüseyin Ersöz ve Doç. Dr. Erkan Sarıtaş’a bu süreçte koydukları katkı ve emekleri için teşekkür ediyorum.”
Kamuoyunun bilgisine sunulur. pic.twitter.com/RU1EceMEqz
— Zeydan Karalar (@ZeydanKaralar01) September 12, 2025
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












