loading
close
SON DAKİKALAR

Twitter ve Facebook neden yavaşladı? Kapatıldı mı?

Twitter ve Facebook neden yavaşladı? Kapatıldı mı?
Tarih: 11.10.2015 - 08:00
Kategori: Bilim & Teknoloji

Twitter ve Facebook'a gün boyu erişim yavaş sağlanması akıllara iki sitenin birden kapatılma ihtimalini getirdi.

Twitter ve Facebook'a gün boyu erişim yavaş sağlanması akıllara iki sitenin birden kapatılma ihtimalini getirdi. Peki iki sosyal medya devine bugün ne oldu? İşte Twitter'dan ilk açıklama...

Ankara'da meydana gelen patlamayla beraber pek çok kullanıcı Twitter ve Facebook başta olmak üzere gelişmeleri takip etmek ve düşüncelerini paylaşmak için hesaplarına girmeye çalıştı; ancak gün boyu erişim oldukça yavaştı.

ESB: HERHANGİ BİR ERİŞİM YASAĞI YOK

Erişim sorunun özellikle Ankara'da meydana gelen patlamaların ardından meydana gelmesi, akıllara iki sitenin de erişime kapatılmış olabileceğini getirirken, Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Sekreteri Bülent Kent, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını; Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.


TWITTER'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: YAVAŞLIĞIN NEDENİNİ ARAŞTIRIYORUZ

Twitter ise konuya sessiz kalmayarak Twitter Policy hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Şirket, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:

"Türkiye'de bir çok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz."

Facebook'a da erişim sorunu devam ederken, Twitter'da olduğu gibi bir açıklama yapılmadı.

Türkiye'de bir çok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları