loading
close
SON DAKİKALAR

Two Nations Cup!

Two Nations Cup!
Tarih: 13.02.2012 - 06:37
Kategori: Spor

1-2 Ekim tarihlerinde Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes'in katılacağı ''Two Nations Cup 2011'' basketbol turnuvası Türk ve Yunan sporcuları biraraya getirecek.

Türk ve Yunan sporcuları bir araya getirecek ve Türkiye'denFenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes'in katılacağı ''Two Nations Cup 2011'' basketbol turnuvası , 1-2 Ekim tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Organizasyonda basketbolun yanı sıra yine iki ülkenin sporcularının katılacağı kürek yarışları da yapılacak.

Two Nations Cup basketbol turnuvasında Türkiye'denFenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in yanı sıra, Yunanistan'ın Olympiakos ve Panathinaikos ekipleri hem A, hem de genç takımlarıyla yer alacaklar.

Turnuvanın maç programı şöyle:

1 Ekim Cumartesi:
Anadolu Efes-Panathinaikos
Fenerbahçe Ülker-Olympiakos

2 Ekim Pazar:
Genç takımlar All Star maçı
Anadolu Efes-Olympiakos
Fenerbahçe Ülker-Panathinaikos
Maç saatlerinin, 19 Eylül'de yapılacak basın toplantısında açıklanacağı bildirildi.

Bu arada, etkinlikte yer alacak kulüplerin genç takımları daİstanbul'da Two Nations Cup Genç Takımlar Turnuvası'nda buluşacaklar. Genç takım maçları 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanacak ve basketbolseverler 2 Ekim Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda A takım maçlarından önce, Türk ve Yunan oyuncuların birlikte oluşturacağı karma takımlarla oynanacak All Star maçını da izleyebilecek.

Turnuvanın biletleri ise Biletix gişelerinden ve www.biletix.com adresinden temin edilebilecek. Biletler maç günleri de salon gişelerinden alınabilecek. 10 TL ile 40 TL arasında satışa çıkarılacak biletlere, 2 günlük kombine bilet alan sporseverler için yüzde 20 indirim uygulanacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları