loading
close
SON DAKİKALAR

U-14 Karmasına Moral Yemeği

U-14 Karmasına Moral Yemeği
Tarih: 05.06.2012 - 19:33
Kategori: Yerel

Silivri Karması’na, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından moral yemeği verildi...

İstanbul’da ilçeler arası yapılacak U-14 turnuvası için oluşturulan Silivri Karması, gerçekleştirilen turnuvayı mücadele ettiği ilk grup maçlarında, altı takım arasından üçüncü olarak bitirdi. 

Dört ay süren çalışmalarda 1998 doğumlu 350 genç arasından 30 kişi seçilerek oluşturulan Silivri Karması’na sahip çıkan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirilecek turnuva öncesinde gençlere forma ve antrenman malzemesi yardımı yapmıştı. 

U-14 turnuvasında Sultangazi, Sarıyer, Tuzla, Arnavutköy ve Beşiktaş ilçeleriyle grup mücadelesine giren Silivri Karması, turnuvayı ilk grup maçlarında grup üçüncüsü olarak tamamladı.

BALCIOĞLU; “6 ÇOCUĞUMUZUN İSMİ ALINDI”

Silivri tarihinde ilk kez yapılan bir turnuva olduğuna dikkat çeken Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu; “1998 doğumlu, 30 yetenekli gencimiz, Milli Takımın alt yapısını oluşturmak adına, İstanbul genelinde yapılacak U-14 turnuvasına katıldı. 

Biz iyi oynadık, çocuklarımız göz doldurdu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Turnuvayı üçüncü bitirmemize rağmen, altı çocuğumuzun ismi alındı. Amacımız da buydu. Bir çocuğumuzun bile gitmesi bizim için çok önemliydi. 

Bu süreçte en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız Özcan Işıklar oldu. Kendisi turnuva sonrasında çocuklarımıza moral yemeği verdi. Bu bir ilk ve ilçemiz adına bir başarıdır” dedi. 



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları