loading
close
SON DAKİKALAR

Üç cani tutuklandı

Üç cani tutuklandı
Tarih: 11.02.2012 - 20:55
Kategori: Şehir

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, 61 yaşındaki Birsen Güveren'i öldürdükten sonra, kolundaki bilezikleri alan ve evi ateşe veren 3 genç cezaevine konuldu

Bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları kayıtlarından yola çıkılarak ele geçirilen Ali Temel (18), Aykut Kaşlı (19) ve Çağrı Korkmaz (18) polisteki sorgularında, Güveren'i bilezikleri için öldürdüklerini itiraf etti.

Önceki gece meydana gelen olayda, Avanos ilçe merkezi Bahçelievler Mahallesi'ndeki müstakil evde yalnız yaşayan ve Atatürkçü Düşünce Derneğinde bir süre fahri olarak görev yapan Birsen Güveren, evine giren kişiler tarafından bıçakla öldürüldükten sonra kolundaki bilezikleri alındı.

Şüpheliler evi de ateşe vererek kaçtı. Sabah saatlerinde evden yükselen dumanı gören mahalleli, polisi ve itfaiyeyi aradı. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren ekipler, Birsen Güveren'in bıçaklanmış ve yanmış cesediyle karşılaştı.

İlçedeki bir akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası görüntülerinde 3 kişinin bidonla benzin aldığını fark eden ekipler, aynı kişilerin daha sonra Nevşehir il merkezinde bir kuyumcuda bilezik bozdurduklarını, ardından bir bankaya girerek para yatırdıklarını güvenlik kameralarından belirledi. 

Şüphelilerin kimliklerini saptayan polis, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği operasyonda 3 kişiyi yakaladı. Ölürdükleri kadınla aynı mahallede oturdukları belirlenen üç genç, Avanos Adliyesinde 233.00 sıralarında sona eren duruşmanın ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Bu arada, olaya adı karışan ve yardım yataklık suçundan gözaltına alınarak zanlılarla birlikte nöbetçi mahkemeye çıkarılan Mustafa Altıparmak ise tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları