loading
close
SON DAKİKALAR

"Üç vatandaşımız öldü"

"Üç vatandaşımız öldü"
Tarih: 11.02.2012 - 23:34
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çankaya'da patlamayla ilgili olarak "3 vatandaşımız hayatını kaybetti" açıklamasını yaptı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çankaya'daki patlamayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Şahin, patlamanın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtirken patlamada üç vatandaşımızın da hayatını kaybettiğini söyledi.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in açıklamaları şu şekilde;

"Patlamanın Laguna marka bir araçta şiddetle meydana geldiği daha sonra da yakıt cinsine göre diğer araçlara da etki ettiği görüldü. Haber alındığı gibi amirinden memuruna kadar tüm gerekli çalışanlar olay yerine müdahale etti. Yine sağlık çalışanlarımız da aynı şekilde müdahalelerini yaptılar.

Patlamanın meydana geldiği aracın satışı yapılmış ancak devri yapılmamış. Araç LGP'li.

15 yaralı olduğu bunların 5 tanesinin ciddiyet arz ettiği bilgimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın terörü lanetlemesi son derece yerindedir. Bu lanet onun şahsında bütün bir millet tarafından da yapılmaktadır. 

Terör saldırısı olma ihtimali yüksek. Ayrıca görgü tanıklarının bir ifadesi var. Elinde tüple dışarı çıkan bir şahıstan bahsediliyor. 

Olay yerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı intikal etti. Onlar incelemelerini yapıyor. Yaptıkları bina incelemelerinde 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini öğrendik.

Kamera kayıtlarını inceliyoruz henüz sonucuna ulaşamadık. Hedef gözetilerek yapılan bir eylemdir. Terör için her yer hedeftir. Bebek, yaşlı, polis, sivil ayrımı yoktur."

Patlamadan sonra ilk fotoğraflar
Patlamadan sonra ilk fotoğraflar
Patlamadan sonra ilk fotoğraflar
Patlamadan sonra ilk fotoğraflar

video

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları