loading
close
SON DAKİKALAR

Uğur Mumcu Meydanı Yeni Yıla Yetişecek

Uğur Mumcu Meydanı Yeni Yıla Yetişecek
Tarih: 12.02.2012 - 03:43
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediyesi 2011 yatırım programı kapsamında Ali Çetinkaya Caddesi’nde devam eden Prestijli Yol ve Meydan Düzenleme çalışmaları, yeni yıl kutlamalarına yetişecek.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı Prestijli Yol ve Meydan Düzenleme çalışmaları, Ali Çetinkaya Caddesi’nde sona yaklaştı. Park Hotel önünden başlayan çalışmalar, Uğur Mumcu (Çarşı) Meydanı’nda tüm hızıyla devam ediyor.

Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yolunun arttırıldığı çarşı meydanında farklı bir uygulamanın hayata geçirileceğini belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İstanbul’da ilk defa yerden aydınlatma yapılarak, aydınlık, gece gündüz yaşayan bir meydan oluşturmayı planladık. Silivrili hemşerilerimiz, güvenle ve keyifle alışveriş yapacakları çarşı meydanında ilçemizin çağdaş, modern bir geleceğe gittiğini görerek keyif alacaklar. Meydanlar şehirlerin yaşam biçiminin, gelişmişliğinin, eğitim ve kültür seviyesinin en güzel göstergesidir” dedi.

Silivrilileri yılbaşı gecesi yapılacak kutlamalara davet eden Başkan Işıklar; “Bu sene yılbaşı kutlamalarımızı iki ayrı yerde yapacağız. Önce Çarşı Meydanımızda yapacağımız açılış kutlaması, hemen ardından da sahilde yapacağımız yeni yıl kutlamasıyla ilçemizde büyük bir görsel şölen yaşayacağız. Silivrili hemşerilerimizi kutlamalarımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu. Işıklar gerçekleşecek kutlamalarda farklı sürprizlerin de yer alacağını belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları