loading
close
SON DAKİKALAR

Uğurlu kırmızı!

Uğurlu kırmızı!
Tarih: 12.02.2012 - 21:49
Kategori: Spor

38 yıl sonra ilk kez kırmızı formayla mücadele eden Real Madrid, maçta rakibini Di Maria’nın golüyle geçip 3 puana uzandı

Devler Ligi’nin ilk haftasında Hırvatistan şampiyonu Dinamo Zagreb’e konuk olan Real Madrid, her iki yarısında da net fırsatları değerlendiremediği karşılaşmayı Di Maria’nın 53. dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanıp, D Grubu’na 3 puanla başladı. 

38 yıl sonra ilk kez kırmızı renkteki formasıyla sahaya çıkan Real Madrid, 10. dakikada Benzema’nın şutunda gole çok yaklaştı, Fransız forvetin çaprazdan şutu üst direğe çarpıp dışarı çıktı. 30. dakikada önce Di Maria ardından da Mesut Özil’le kaleciyle karşı karşıya kalınan pozisyonlarda öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyen Real Madrid, ikinci yarıya da hızlı başladı. 

52. dakikada Marcelo’nun pasında fileleri havalandıan Di Maria’nın golüyle 1-0 öne geçen ‘Beyaz Şimşekler’, skor  üstünlüğünü ele geçirmesinin ardından gol kaçırma konusunda yine bonkör davrandı. Carvalho ve Ronaldo’ un yakaladığı pozisyonlarda farkı arttırmayı başaramayan Real’de 73. dakikada hakemi aldatmak için ceza sahası içinde kendini yere atan Marcelo, 2. sarı karttan oyun dışı kaldı. 

Kalan dakikalarda ev sahibi Dinamo Zagreb eşitliği bozamayınca 38 yıl sonra kırmızı formalarla sahaya çıkan Real Madrid deplasmanda
aldığı galibiyetle grup maçlarına 3 puanla başlamış oldu.

ÇAKIR ALKIŞ ALDI
Cüneyt Çakır ve yardımcılarının görev aldığı gecenin bir diğer Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında ise Bayern Münih deplasmanda Villarreal’i Kroos ve Rafinha’nın golleriyle 2-0 mağlup ederek, sezona moralli bir giriş yaptı. Cüneyt Çakır, bu maçta yerinde kararları ile dikkat çekerken, 3 kez sarı kartına başvurdu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları