loading
close
SON DAKİKALAR

Ümit Boyner 1 yıl daha başkan

Ümit Boyner 1 yıl daha başkan
Tarih: 23.12.2011 - 16:01
Kategori: Ekonomi

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in, görevini 1 yıl daha sürdüreceği bildirildi

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu, TÜSİAD Başkanlar Konseyi adına yazılı bir açıklama yaptı. Ümit Boyner'in 1 yıl daha görevini sürdüreceği belirtilen açıklama şu şekilde:

“Bilindiği üzere, 19 Ocak 2012 tarihinde TÜSİAD’ın Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirilecektir. TÜSİAD Başkanlar Konseyi geleneksel olduğu üzere, seçim dönemlerinde yönetim kadrolarının oluşmasında istişari bir rehberlik görevi üstlenmektedir. Bu bağlamda, 25 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirilen TÜSİAD Başkanlar Konseyi’nde, 2012-2013 dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı konusunda çeşitli istişarelerde bulunulması kararı alınmıştır. 

Bu istişareler sonucunda, Başkanlar Konseyi, 2010-2011 döneminde görevini başarıyla sürdürmüş olan Ümit Boyner’in bu görevi 1 yıl daha üstlenmesi konusunda bir tavsiye kararı almış ve bu tavsiyesini Sayın Boyner’in değerlendirmesine sunmuştur. Sayın Boyner 23 Aralık 2012 günü (bugün) bu onurlu görev için adaylığı bir yıllık yeni bir dönem için kabul etmiştir. 

TÜSİAD’ın tüm yönetim kadrolarının seçiminde nihai ve belirleyici olan organ TÜSİAD Genel Kurulu’dur. 19 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan TÜSİAD 42. Genel Kurulu, yine Türk İş Dünyasını, hem ulusal hem de küresel düzlemde en iyi şekilde temsil edecek olan yönetim kadrolarını seçecek ve TÜSİAD’da bayrak yarışı daha iyi bir Türkiye ve dünya için heyecan ile sürecektir" 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları