loading
close
SON DAKİKALAR

Ümit Kocasakal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayrağı devret' çağrısı

Ümit Kocasakal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bayrağı devret' çağrısı
Tarih: 22.06.2017 - 06:45
Kategori: Gündem

İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatığı 'Adalet Yürüşü ile ilgili olarakKılıçdaroğlu'nun görevi bırakmasını ima ederek 'Taze bir başlangıç, için bayrağı vakitlice devredebilmeyi gerektirir.' dedi.

İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatığı 'Adalet Yürüşü'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Adalet Yüryüşü'nü desteklediğini söyleyen Kocasakal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevi bırakması gerektiğini ima ederek 'Taze bir başlangıç, heyecan ve umut için bayrağı vakitlice devredebilmeyi de gerektirir.' dedi.

Ümit Kocasakal twitter hesabından yaptığı açıklamada "Şu halde bu uzun soluklu yürüyüş;gerektiğinde,bir talep veya zorlama dahi olmaksızın,ülke menfaatleri adına kendiliğinden her türlü koltuğu makamı, mevkiyi bırakabilmeyi, yani taze bir başlangıç, heyecan ve umut için bayrağı vakitlice devredebilmeyi de gerektirir." dedi. 


Ümit Kocasakal'ın konuyla ilgili yaptığı paylaşımlar şöyle: 


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları