loading
close
SON DAKİKALAR

Üniversiteli kızın gasp oyunu

Üniversiteli kızın gasp oyunu
Tarih: 12.02.2012 - 00:51
Kategori: Şehir

Antalya'da, çantası ve kolyesinin gasp edildiğini söyleyerek polisi arayan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki A.M.A'nın, yapılan araştırmada yalan söylediği ortaya çıktı

Muratpaşa İlçesi sınırlarındaki Kaleiçi’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencisi A.M.A., bir büfeden polisi arayarak çantasının ve kolyesinin gasp, kendisinin de dayak yediğini söyleyerek yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, A.M.A.’nın verdiği bilgiler üzerine araştırma başlattı. A.M.A., "Kolyemi bir kuyumcuya tamir için bırakmıştım. Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki kuyumcuda yapılan kolyemi alıp kutuyla birlikte cebime koydum.

Yürüyerek Kaleiçi’ne geldim. Burada arkamdan yaklaşan bir kişi beni duvara yasladı. Boğazımı sıkıp tırnaklarını batırdıktan sonra yüzüme yumruk vurup cebimdekini ve çantamı istedi. Ben de cebimde bulunan kutudaki kolyemi ve çantamı verdim. O da kaçtı" dedi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatırken, polis kent içinde gaspçı avına çıktı. Şüpheli 6 kişi yakalanıp teşhis yaptırıldı, ancak genç kız hiçbirinin kendisini gasp eden kişi olmadığını söyledi.

Araştırmayı sürdüren polis, A.M.A.’nın yürüdüğü güzergahta bulunan MOBESE kameraları ile işyerlerine ait kamera görüntülerini incelemeye başladı. 7 saatin sonunda üniversiteliyi takip eden kimsenin olmadığı fark edildi.

Polis, kamera görüntülerinde kızın bir kuyumcudan çıktığını görünce o kuyumcuda yaptığı incelemede, genç kızın kolyesini sattığını belirledi.

Polislerin olayı çözmesinin ardından yalan söylediğini itiraf eden A.M.A., "Bir arkadaşıma para lazımdı, kolyeyi satıp parasını ona verdim. Ailemden korkuyordum. Onları gasp edildiğime ikna için kendi yüzüme yumruk atıp boğazımı tırnakladım. Sonra da polisi aradım" diye konuştu. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları