loading
close
SON DAKİKALAR

Üsküdar Belediyesi'nden hilafet etkinliğine destek!

Üsküdar Belediyesi'nden hilafet etkinliğine destek!
Tarih: 14.12.2016 - 13:40
Kategori: Gündem

Esad güçlerinin Halep’te yeniden hâkimiyet sağlamalarının ardından, İstanbul’da katılımın düşük olduğu bir miting düzenlendi. O mitinge skandal ifadeler damga vurdu. Konuşmada, 'En kısa zamanda halifemizi seçmeliyiz' sözlerine yer verildi.

Esad güçlerinin Halep’te yeniden hâkimiyet sağlamalarının ardından, İstanbul’da katılımın düşük olduğu bir miting düzenlendi. O mitinge skandal ifadeler damga vurdu. Konuşmada, 'En kısa zamanda halifemizi seçmeliyiz' sözlerine yer verildi.

BirGün'den Erk Acarer'in haberine göre; Organizasyona Üsküdar Belediyesi de yardımcı oldu. Getirilen bir araç ses düzenini sağladı. Yapılan konuşmada şu ifadeler kullanıldı: “Mısır, Irak, Suriye’de bu kanlı bu zillete düşmüş günlerden kurtulmamız için en kısa zamanda İslam birliğini tekrar tesis etmeli ve halifemizi seçmeliyiz. ‘Ey müminler, toparlanın, Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, ayrılığa düşmeyin’ emrini yerine getirmediğimiz sürece İslam dünyasından, zulüm, kan, gözyaşı asla eksik olmayacaktır.”

Katılımın az olduğu yağmur altındaki mitingde, ses düzeni de Üsküdar Belediyesi’ne ait aracının tepesindeki hoparlörler aracılığıyla sağlandı. Üsküdar meydanındaki toplantıda şu ifadeler dikkat çekti: “Kurtuluş sadece kurana ve resulünün izinden gitmeye bağlıdır. Yoksa biz biraya geldikçe ağlar dualar eder gideriz. Bundan kurtulmanın yolu Kuran’a ve sünnete sımsıkı sarılmaktan, okumaktan çalışmaktan ilme ve irfana sarılmaktan geçmektedir. Cenab-ı Hak bizi bu gaflet uykusundan uyandırsın. Cenab-ı Hak bizlere, cesaret, feraset ve basiret versin. Buradan Üsküdar’dan kardeşlerimizle birlikte bir daha sesleniyoruz. Ey Kâfirler, ey emperyalistler, ey siyonistler siz bize geçmişte ne yapabildiniz ki?”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları