loading
close
SON DAKİKALAR

Usta oyuncu Füsun Demirel isyan etti: Artık dayanamıyorum

Usta oyuncu Füsun Demirel isyan etti: Artık dayanamıyorum
Tarih: 04.04.2018 - 09:14
Kategori: Magazin

Usta oyuncu Füsun Demirel kendisine oyun verilmemesine “Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı?” sözleriyle isyan etti.

Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Üçüncü yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi… Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı? Neyim ben? Hizmetten başka, insanlıktan sevgiden başkan ne örnekledim ki bu hayatta. Artık dayanamıyorum. Yüreğim daha fazlasına dayanmıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim…” ifadelerini kullandı.

Usta oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Demirel bunun ardından bir paylaşım daha yaparak, “Gelen destek mesajlarına sonsuz teşekkürler... Çok incitici mesajlar da geliyor... Yoruma kapatmak zorunda kaldık” diye yazdı.

Füsun Demirel, ''Gerilla annesini oynamak istiyorum'' demesinin ardından 'Aile İşi' adlı dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Demirel gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada sözlerindeki ''gerillanın'' PKK'lılar olmadığını belirterek, ''Bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır'' demişti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları