loading
close
SON DAKİKALAR

Uyuşturucuya 13 tutuklama

Uyuşturucuya 13 tutuklama
Tarih: 11.02.2012 - 20:51
Kategori: Şehir

İstanbul'da eğlence mekanları ve okul önlerinde uyuşturucu madde sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca, Arnavutköy başta olmak üzere İstanbul'un çeşitli semtlerinde elebaşılığını M.S'nin yaptığı suç örgütü üyelerinin, yasa dışı yollardan Türkiye'ye getirdikleri esrar ve uyuşturucu hapları lüks eğlence mekanları önünde sattığı bilgisinin alınması üzerine çalışma başlatıldı.

Yürütülen çalışma kapsamında suç örgütünün elebaşı ve üyelerinin bulundukları yerlerin tespit edilmesinin ardından İstanbul merkezindeki yapılanmasını çökertmek, faaliyetlerini sonlandırmak ve suç unsuru malzemeleri ele geçirmek amacıyla Arnavutköy'de 11 ve Fatih'te 1 adrese yönelik 13 Ocak'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, M. S, D. K, C. K, A. C, S. Ö, E. K, T. E, A. K, Y. K, C. Y, E. P, H. Ş. ve M. A. gözaltına alındı.

Bu kişilerden S.Ö. adlı kadının, kadın müşterilere, erkek kuryelerin ise erkek müşterilere uyuşturucu sattığı, şüphelilerden 2'sinin su saati tamiri işiyle uğraştıkları için aralarında uyuşturucunun olmadığına ilişkin ''Sular kesik'', uyuşturucunun ne zaman geleceğini sormak için ''Sular ne zaman gelecek?'' gibi şifreler kullandıkları tespit edildi.

Eğlence merkezlerinde ve okul önlerinde uyuşturucu sattıkları belirlenen şüphelilerin, maddi durumları iyi olmayan kişileri uyuşturucuya alıştırıp kurye olarak kullandıkları da bildirildi.
Jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 13 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları