loading
close
SON DAKİKALAR

Van'da ev baskını: 1 ölü

Van'da ev baskını: 1 ölü
Tarih: 27.07.2012 - 12:58
Kategori: Yerel

Van'da iki eve düzenlenen baskında çatışma çıktığı iddia edildi.Ev baskını esnasında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti...

Van'da gece devriye görevi yapan polislere yapılan silahlı saldırının ardından yapılan ev baskınlarında bir kişi öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Van-Erciş karayolu üzerinde bulunan Et ve Balık Kurumu Müdürlüğü'nün önünde devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekibine, gece saatlerinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırının ardından geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Özel harekat timlerinin de katılımıyla Yalım Erez Mahallesi'ndeki iki eve sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Anadolu Ajansı'nın haberine göre baskı esnasında çatışma çıktı PKK'li olduğu iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti. Bir PKK'linin de sağ yakalandığı iddia edildi.

Dicle Haber Ajansı muhabirine göre ise iki evde bulunan herkesin gözaltına alınması nedeniyle kimin hayatını kaybettiği henüz öğrenilemedi. Kendilerine ulaşan bir kadının da eşinin öldürüldüğünü iddia etti.

Evde bulunan herkesin 'yardım ve yataklık yaptığı' iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları