loading
close
SON DAKİKALAR

Vatandaşın işsizlik pençesinde kıvrandığı kente 90 milyon liraya millet bahçesi

Vatandaşın işsizlik pençesinde kıvrandığı kente 90 milyon liraya millet bahçesi
Tarih: 06.05.2021 - 09:19
Kategori: Yurt

Adıyaman’da, Adalet Bakanlığı’nın açtığı dokuz kişilik temizlik görevlisi alımı ilanına 5 bin 217 kişinin başvurduğunu kentte, görülmemiş maliyetle millet bahçesi yapılıyor.

Adalet Bakanlığı’nın açtığı 9 kişilik temizlik görevlisi alımı ilanına 5 bin 217 kişinin başvurduğu Adıyaman’da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 452 dönümlük bir alana yapılacak millet bahçesi için 68 milyon 443 bin TL’lik sözleşme imzaladı.

AKP’li Adıyaman Belediyesi ve Devlet Su İşleri de projenin altyapısı için 10 milyon TL harcadı. Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, millet bahçesinin 90 milyon TL’ye mal olacağını belirtti.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, vatandaşın açlık ve işsizlik pençesinde kıvrandığını belirterek, “Adıyaman’da dokuz kişinin alınacağı temizlik görevi için 5 bin 217 kişi başvurdu. Türkiye’de ve Adıyaman’da milletimizin tek gündemi işsizlik ve yoksulluk. Cumhuriyet tarihimizin en yüksek işsizlik ve yoksulluk seviyesini gördüğümüz şu zamanda millet bahçesine bu kadar para harcanması günahtır” açıklamasını yaptı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları