loading
close
SON DAKİKALAR

Vatandaşlar Aldıkları Ürünü Gramı Gramına Kontrol Edebilecek

Vatandaşlar Aldıkları Ürünü Gramı Gramına Kontrol Edebilecek
Tarih: 21.03.2016 - 21:15
Kategori: Yerel

Mezitli Belediyesi, tüm pazar alanlarına vatandaşların aldıkları ürünü kontrol etmeleri için elektronik terazi koydu.

Mezitli Belediyesi, tüm pazar alanlarına vatandaşların aldıkları ürünü kontrol etmeleri için elektronik terazi koydu. Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün yaptığı uygulama sonucunda vatandaşlar aldıkları ürünün tartımında bir hata varsa tespit edilecek.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan vatandaşımız aldığı ürünün gramajından şüphe ederse burada tartabilir açıklamasında bulundu. 

Başkan Tarhan konuyla ilgili yaptığı açıklamanın devamında: "Vatandaşlarımız aldıkları ürünü artık, gramı gramına kendileri de kontrol edebilecek. Tüm pazar yerlerimizde elektronik terazimiz bulunacak. Hassas terazimizle vatandaşlarımız gramajından şüphe ettikleri ürünü Zabıta Müdürlüğümüzün pazar yerinde bulunan personeline anında bildirebilecek. Bu kontrol noktalarında yapılan işlemler tüm Mezitlimize yayılacak. Örneğin Cumartesi günü bir pazarımız varsa elektronik tartı orada olacak, Salı günü bir pazarımız varsa orada. Ayrıca Zabıta Ekibimiz, pazar yerlerinde kontrollerine devam ediyorlar. Vatandaşlarımız, her türlü şikayet ve önerilerini pazar yerlerinde bulunan ekibimize iletebilirler. Amacımız vatandaşlarımızın hakkını her türlü ortamda korumak" dedi.

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları