loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Andımız artık okunmayacak!

Vecdet Öz: Andımız artık okunmayacak!
Tarih: 14.03.2021 - 11:15
Kategori: Gündem

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Nihayet İktidar istediği kararı aldırdı!.

- Tarih 2013; AKP’li Milli Eğitim Bakanı bir yönetmelik çıkararak 1933'ten beri ilköğretim okullarında okunan öğrenci Andı’nı kaldırdı.. - Bunun üzerine Türk Eğitim-Sen bu kararın iptali için Danıştay'da dava açtı..

- Tarih 2018; Danıştay 8. Dairesi andımızı kaldıran yönetmeliği oy çokluğu ile iptal etti..

- Ardından AKP’li Milli Eğitim Bakanı bu iptal kararını temyiz ederek Andımız’ın tekrar okunması kararına itiraz etti..

- Tarih 12 Mart 2021; Temyiz dosyası Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'na geldi ve inceleme sonucu nihai karar verildi..

- Bu karara göre Andımız'ın okunmasını kaldıran yönetmelik kalıcı olarak tekrar yürürlüğe girdi.. Biliyorum bu karara çok üzüldünüz ve kahrettiniz... Lakin Andımıza karşı çıkanlara sakın kızmayın !.. Neden mi ?.. Onlar kendilerine göre haklılar !.

Çünkü; - Türküm deseler değiller; yalan olur.. - Doğruyum deseler değiller; her türlü hile, aldatma ve gayrimeşru onlarda yalan olur.. - Çalışkanım deseler değiller; ekmek elden su gölden sırtımızdan geçinip gidiyorlar yalan olur.. - Küçüklerimi korumak deseler; küçükler onlara ait değil, kız erkek ayırmadan tecavüz ettiler, istikballerini yok ettiler yalan olur..

- Büyüklerimi saymak deseler; büyükler onlara ait değil, tüm devlet dairelerinden ismini, resmini kazıdılar yalan olur.. - Yurdumu seviyorum deseler; yıllardır satılmadık yer, teslim edilmedik ada, yakılmadık orman, kesilmedik ağaç, tahrip edilmedik tesis kalmadı riya olur..

- Milletimi seviyorum deseler; mülteci akınıyla demografik yapıyı tahrip ettiler, kendilerini hep başka bir millete mensup gördüler, bu yüzden üstün hizmet madalyası bile aldılar yalan olur !..

-Ülküm deseler; kendi ülküleri değil, ileri gitmek ve yükselmek işlerine gelmez yalan olur.. -Atatürk onların atası değil ki açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüsünler, yalan olur.. -Türk değiller ki varlıkları Türk varlığına armağan olsun, bu varlığa mensup olmaktan da mutlu olsunlar.. Gördüğünüz gibi kabahat onlarda değil; onlar üstlerine düşeni fazlasıyla yapıyor !..

Asıl kabahat !. Ülkesine yapılan onca kötülüğe, soyuna yapılan onca hakarete, yaşadığı tüm onursuzluğa rağmen hala Türk geçinip ısrarla onlara destek veren düşünme özürlülerdedir !..

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları