loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz: Her krizde kazanıyorlar, ekonomiyi bilmek bu olsa gerek

Vecdet Öz: Her krizde kazanıyorlar, ekonomiyi bilmek bu olsa gerek
Tarih: 14.10.2021 - 11:18
Kategori: Siyaset

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Ekonomiyi bilmek bu olsa gerek! Ecdat malı babalar gibi satılırken kazanıyorlar, yandaş tüccar ihaleleri kaparken kazanıyorlar, yap işlet devret modeli verilen işletmelerden kazanıyorlar" dedi.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Gemicikler üzerinden kazanıyorlar, yandaş medya üzerinden kazanıyorlar, denetim dışı örtülü ödenekten kazanıyorlar, özetle nerede bir kazanç kapısı varsa paranın kokusunu anında alıyorlar" ifadelerini kullandı.

Vecdet Öz'ün açıklamaları şöyle:
"Ekonomiyi bilmek bu olsa gerek! Ecdat malı babalar gibi satılırken kazanıyorlar, yandaş tüccar ihaleleri kaparken kazanıyorlar, yap işlet devret modeli verilen işletmelerden kazanıyorlar...

Enflasyon artarken döviz alıp kazanıyorlar, döviz artarken satıp kazanıyorlar, döviz geri adım atarken toplayıp kazanıyorlar, kur farkı oluşurken aradan kazanıyorlar.

Altın artarken satıp kazanıyorlar, altın geri adım atarken toplayıp kazanıyorlar, yanan orman alanına otel yapılırken kazanıyorlar, ağaçlar sökülüp maden alanı açılırken kazanıyorlar...

Araziler imara açılırken kazanıyorlar, konutlara imar artırımı yapılırken kazanıyorlar, deprem ve sel baskını sonrası toplu konut yapılırken kazanıyorlar.

Her krizde, her felakette kazanıyorlar, saraylar yapılırken kazanıyorlar, THY uçak alırken kazanıyorlar, tank palet fabrikası özelleştirilirken kazanıyorlar.

Kanal İstanbul projesi daha konuşulurken kazanıyorlar, petrol ithal edilirken kazanıyorlar, doğalgaz ve enerji ihale edilirken kazanıyorlar.

Gemicikler üzerinden kazanıyorlar, yandaş medya üzerinden kazanıyorlar, denetim dışı örtülü ödenekten kazanıyorlar, özetle nerede bir kazanç kapısı varsa paranın kokusunu anında alıyorlar.

Ne diyelim, tarihte görülmemiş istisnai bir yetenek; her kula nasip olmaz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları