loading
close
SON DAKİKALAR

Vecdet Öz'den AKP'li Göksu'ya 'Trabzon' tepkisi: Bre hadsiz, seviyesiz ve tarih yoksunu başkan müsveddesi... Haddini bil!

Vecdet Öz'den AKP'li Göksu'ya 'Trabzon' tepkisi: Bre hadsiz, seviyesiz ve tarih yoksunu başkan müsveddesi... Haddini bil!
Tarih: 17.05.2019 - 12:25
Kategori: Gündem

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, AKP'li Tevfik Göksu'ya, "Artık haddinizi bilin; milletin imkanlarıyla saltanat sürüp milleti ayrıştırmak, entrika ve lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine layıkıyla asli görevinizi yapın ve biran önce vatandaşı düşürmüş olduğunuz sefaletten kurtarın!" dedi....

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, Esenler Belediye Başkanı AKP'li Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu ve Trabzon özelinde Trabzonlulara Yunan/Rum benzetmesi yapmasına sert tepki gösterdi. Öz, yaptığı açıklamada, "AKP’nin ilim, irfan, şeref, haysiyet ve seviye yoksunu sığ kafalı belediye başkanının söylemiş olduğu bu sözler aslında bir malumun ilanı ve bu zihniyetin düşünce yapısının önemli bir göstergesidir! Yazıklar olsun size!" dedi.

Öz'ün açıklamaları şöyle:

"İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Trabzonlular hakkında Pontus imasında bulundu. Göksu, katıldığı bir iftar programında Ekrem İmamoğlu’nu kastederek “Yunan basını İstanbul’u Yunan kazandı diyor, CHP adayı nereli kardeşim? Trabzonlu, eee oyun büyük” diyerek dolaylı olarak Trabzonlu’ları hedef aldı.

AKP’nin ilim, irfan, şeref, haysiyet ve seviye yoksunu sığ kafalı belediye başkanının söylemiş olduğu bu sözler aslında bir malumun ilanı ve bu zihniyetin düşünce yapısının önemli bir göstergesidir! Yazıklar olsun size!

Bre hadsiz, seviyesiz ve tarih yoksunu başkan müsveddesi; Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğup büyüdüğü ve "şehzadeler şehri" Trabzon, Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli uç beyliğidir. Kurtuluş savaşında Yunan’a karşı verilen milli mücadelede en fazla şehit veren vilayetimizdir. Sen kim oluyorsun da kahraman Türk milletinin yürekli ve mert Trabzon halkı hakkında Pontus imasında bulunuyorsun?

Sizler siyaseti birlik beraberlik ve kardeşliği tesis etmek için mi yapıyorsunuz yoksa Yunan’ın bile yapamadığını yapıp bu ülke insanını bölüp ayrıştırmak mı istiyorsunuz? Nedir sizin niyetiniz?

Ayrıca bu ülkede doğup büyümüş Ermeni, Rum, Yahudi kökenli; vergisini ödeyen, sizler gibi çürük raporu almayıp şerefiyle askerlik yapan, milli takım galip geldiğinde sevinç gözyaşları döken, namuslu ve onurlu binlerce vatandaşımız vardır. Bu sözlerinizle bir şekilde onlarıda rencide ediyor, hedef haline getiriyor ve ayrıştırıyorsunuz!

Artık haddinizi bilin; milletin imkanlarıyla saltanat sürüp milleti ayrıştırmak, entrika ve lüzumsuz işlerle uğraşmak yerine layıkıyla asli görevinizi yapın ve biran önce vatandaşı düşürmüş olduğunuz sefaletten kurtarın!"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları